Schoonmaken, opruimen, ontruimen... Het zijn klusjes waar jij waarschijnlijk niet om staat te springen. Zeker wanneer je net een hele verbouwing of renovatie achter de rug hebt, wil je liefst zo snel mogelijk in een proper en afgewerkte woning terechtkomen. Of wanneer je een verhuis op de planning hebt staan, is de opruiming van je woning of bedrijfspand niet het favoriete taakje op de planning.

Het is dan ook geen schande om de hulp in te roepen van experts. Bij Propr in Sint-Niklaas kan je terecht voor onder andere opkuiswerken, grondige schoonmaak, buitenreiniging, opruimingen en nog veel meer. Onze vakmensen zijn actief in de hele regio van Sint-Niklaas. Voor elke uitdaging weten wij de juiste oplossing. 

Contacteer ons, en wij kijken samen naar de meest efficiënte werkwijze voor jouw situatie.

De schoonmaakdiensten van Propr in Sint-Niklaas

Waarvoor kan je Propr in Sint-Niklaas contacteren? Dat is voor heel wat. Wij gaan namelijk geen enkele uitdaging uit de weg. Zo kan je ons voor onder meer opruim- en opkuiswerken, grondige schoonmaak, buitenreiniging, reiniging van gemeenschappelijke delen... 

Propr in Sint-Niklaas staat garant voor topkwaliteit en een professionele aflevering van alle schoonmaakdiensten.

Propr in Sint-Niklaas voor uw opruimingswerken

Moet jouw woning, bedrijfspand of ander vastgoed ontruimd worden? Dat kan bijvoorbeeld bij een verhuis, een verandering van je bedrijfsruimte of een overlijden van een naaste. Met Propr in Sint-Niklaas als partner ben je zeker dat de opruimingswerken grondig gebeuren. Onze experts gaan grondig aan de slag, van kelder tot zolder.

Materiaal stapelt zich namelijk het meest op in deze plaatsen, en je hebt er zelf waarschijnlijk geen weet meer van. Onze vakmensen gaan efficiënt te werk bij het leegmaken of opruimen bij een verhuis of schoonmaak. Bovendien verwerken we het afval in de juiste container, en maken we alles weer spik en span.

Grondige reiniging en schoonmaak

De jaarlijkse lenteschoonmaak, daar zit niemand op te wachten. Maar ook na een verhuis, renovatie of verbouwing blijven kilo’s stof en vuil achter, waar je graag zo snel mogelijk komaf mee maakt. Deze schoonmaak is niet alleen heel tijdrovend en intensief, het vraagt vaak ook om de juiste kennis van technieken en schoonmaakmiddelen.

Die kennis heeft het team van Propr in Sint-Niklaas allemaal op zak. We nemen de schoonmaak bovendien ernstig, en nemen zowat alle onderdelen van je woning of pand onder handen: 

 • Muren
 • Sanitair
 • Vloeren
 • Ramen 
 • Trappen 
 • Deuren
 • Plinten

Onderhoud van gemeenschappelijke delen

Ben je eigenaar van een of meerdere appartementsgebouwen of bedrijfsruimtes? Dan kunnen we het ons wel voorstellen dat je niet zelf voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes wil opdraaien. Een gespecialiseerde firma voor het onderhoud hiervan komt dan ook als geroepen.

Propr in Sint-Niklaas is de ideale partner voor deze schoonmaakdiensten. Wij nemen onder andere volgende zaken in onze handen: 

 • Inkomhal, trappenhal en inkomdeuren
 • Gemeenschappelijke liften
 • Stookruimte
 • Kelder
 • Fietsenstalling
 • Gemeenschappelijke ramen, vloeren en plafonds
 • Gemeenschappelijke trappen en balustrades

Buitenreiniging

Niet alleen aan de binnenkant van je pand nemen wij het vuil graag onder handen. Ook de buitenkant van je woning maken wij zonder problemen weer schoon. De eerste indruk is dan ook alles, en een vieze buitengevel of groene terrastegels maken die indruk niet al te positief. 

Bij hardnekkig vuil, groene aanslag of mos is het belangrijk om de juiste methodes en producten te gebruiken. Daarom is het raadzaam om beroep te doen op een expert zoals Propr. Wij behandelen jouw dak, terras, gevel of goot met de grootste zorg en vakkundigheid. 

Wij maken voor elke buitenreiniging gebruik van de Softwash methode. Dit is een uniek systeem dat geen gebruik maakt van een hoge waterdruk, maar wel van een hoge temperatuur. Dat biedt een diepgaande bescherming tegen mossen, algen en ander vuil. Daarnaast is het een duurzaam systeem dat bovendien tot 1/3e minder water verbruikt dan traditionele systemen.

Schoonmaakdiensten op maat

Geen enkele situatie is dezelfde, daar zijn we ons bij Propr goed van bewust. Met onze jarenlange ervaring kunnen we gelukkig elke uitdaging aan. Onze brede waaier stopt namelijk niet bij bovenstaande diensten. Wij bieden ook maatwerk aan, op basis van jouw specifieke situatie. Welke klus je ook voorhanden hebt, ons professioneel schoonmaakteam staat te springen om je te helpen. 

Zoek je een professionele partner voor specifieke, uitzonderlijke schoonmaak- of ontruimingsdiensten? Wij bekijken samen met jou de meest efficiënte methodes om de job te klaren.