Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een huis, appartementen of kantoor te laten ontruimen? Dan is Propr een goede keuze. Onze firma helpt u graag met heel uw zakelijk pand of huis leegmaken en opruimen.

Inboedel opruiming na overlijden

Wanneer u in de familie met een overlijden te maken heeft is dit geen makkelijke kwestie. Vaak moet je dan de woning van een geliefde of familielid opruimen en leeg maken.

Om u te helpen bij deze lastige taak hebben wij een gespecialiseerd team om grondig aan de slag te gaan van zolder tot kelder. Wij ruimen de hele woning op, voeren afval weg en kunnen de woning vervolgens leegmaken met een woningontruiming na overlijden.

Bij het leegruimen van zo een woning is het belangrijk om de spullen goed bij te houden en te beschermen. Kies daarom om gelijktijdig een inventaris te laten maken. Zo behoudt u zicht op de situatie.

Inboedel opruiming van kantoren

Ook kantoren opruimen kan een hele klus zijn. Materiaal dat zich jarenlang opstapelt in kelders of kasten wordt uit het oog verloren en staat stof te vangen. Vaak stuit u pas op de taak bij een verhuis naar een nieuw kantoor.

In dit geval is het goed om met een partner samen te werken die vaak kantoren opruimen. Dankzij onze ervaring zijn we erg efficiënt in het leegmaken en opruimen bij een verhuis of schoonmaak.

Woningontruiming

Voor het ontruimen van woningen voor verschillende oorzaken zoals bijvoorbeeld een verhuis of bij een sterfgeval is het goed om te rekenen op een externe firma. Vaak worden er heel wat spullen gespaard door de jaren heen wat een huis leegmaken lastiger kan maken dan nodig is.

Wilt u uw huis leegmaken op een snelle en professionele manier, laat dan uw spullen afvoeren door het Propr team. We ruimen alle aparte ruimtes netjes op en verwerken het afval in de juiste container.

U kan op ons rekenen voor het ruimen van uw woning, kelder, tuinhuis of appartementen. Neem vandaag nog contact op voor een offerte.

Opruimen en ontruimen van bouwwerven

Is uw werf klaar om op te leveren? Dan is het hoog tijd om alle afval te verwijderen en alles schoon te maken. Ook bij het schoonmaken van werven kan u rekenen op de diensten van Propr.

Inboedel opruimen prijs

De prijs voor het leegmaken of schoonmaken van een privé of zakelijk pand is afhankelijk van heel wat verschillende zaken. Zo houden we onder andere rekening met de totale oppervlakte, de verschillende ruimtes en extra ruimtes (tuinhuizen, kelders, zolders...) en de hoeveelheid spullen die aanwezig zijn.

Inboedel Opruimen

Er zijn verschillende redenen die kunnen zorgen dat het nodig is om een firma in te huren voor het opruimen van een woning of ander pand. Er zijn namelijk heel wat mensen die geen tijd hebben of die wegens omstandigheden aan deze grote taak geen beginnen zien.

In deze gevallen kan je rekenen op het professioneel team van Propr. Wij helpen u graag verder met het opruimen van alle aparte ruimtes in het pand. Kies voor onze diensten wanneer u gebouwen, huizen of werven wenst leeg te maken.

Veelgestelde vragen over opkuis werken & ruimingen

Een inboedel opruiming zal meer of minder kosten afhankelijk van de oppervlakte en de aard van het pand. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan bij een van onze experts van ons team. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een gepaste en betaalbare oplossing.

Ons team maakt dagelijks verschillende huizen en andere panden leeg. Dit gaat van grote loodsen tot gewone woningen. Ons team is gespecialiseerd in het snel en efficiënt handelen in allerhande verschillende situaties en heeft ook voor u de gepaste oplossing.

Bij een sterfgeval in de familie behoort de inboedel tot het nalatenschap. Het is dus aan de nabestaanden om hierin overeen te komen wat zal gebeuren met alle spullen.