Zoekt u een betrouwbare partij om uw ruimtes, woning of buitengevels proper te maken of te ontruimen? Dan bent u bij Propr aan het goede adres. Ons schoonmaakbedrijf in Genk werkt met de meest ervaren vakmensen, zodat we de beste service kunnen garanderen.

De schoonmaakdiensten van Propr in Genk

Schoonmaak is een breed, omvangrijk begrip. Zo kan u bij ons terecht voor de opruiming of opkuis van ruimtes of bouwwerven, een grondige schoonmaak door heel het gebouw, onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes en zelfs de schoonmaak van buitenplaatsen. 

Wat uw wensen ook zijn, wij gebruiken steeds het gepaste professionele materiaal en gaan zo efficiënt mogelijk tewerk. Onze vakmensen zijn bovendien ervaren in de sector en werken met de nodige passie en oog voor detail. 

Ontdek hieronder een greep uit onze diensten. Wilt u weten wat onze schoonmaakdiensten u zullen kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij bekijken elke dienst afzonderlijk en maken zo de juiste prijs op.

Opkuiswerken en ontruimingen

Voor grote opruimwerken schakelt u best de hulp in van een gespecialiseerde firma. Waarom? Allereerst vraagt een volledige ontruiming veel tijd en energie. Denk bijvoorbeeld aan de opruiming van een kantoorruimte bij verhuis, het leegmaken van uw woning bij verkoop of na een overlijden. Propr in Genk maakt de woning of pand zorgvuldig leeg en voert de spullen netjes weg. Hierbij verwerken we uiteraard alles in de juiste container. 

Heeft u net een hele verbouwing achter de rug? Dan is het tijd om al het afval weg te ruimen en de werf klaar te maken om op te leveren. Ook hiervoor kan u bij Propr terecht.

Eenmalige grondige schoonmaak

Uw woning of pand volledig tot in alle hoekjes en kantjes schoonmaken, het is een niet te onderschatten klus. Stof en vuil dringt zich doorheen de jaren overal tussen. Alleen met de juiste methodes en producten krijgt u alles het beste schoon. Het schoonmaakteam van Propr in Genk weet van aanpakken. Na een verbouwing of renovatie maken wij uw woning weer spik en span. 

Wilt u na een verhuis of verkoop de woning grondig reinigen? Ook dan staan onze experts klaar om alles te laten blinken. Uiteraard gebruikt Propr steeds de juiste producten en specifieke behandelingen voor elk type van oppervlakte.

Onderhoud van gemeenschappelijke delen

Bent u eigenaar van een of meerdere appartementsgebouwen, kantoorruimtes of andere panden? Dan kan een schoonmaakbedrijf handig zijn om de gemeenschappelijke delen, zoals de gang, trap, lift of fietsenstalling, te onderhouden. Samen met u en de mede-eigenaars bespreken we de verwachtingen, zodat we grondig tewerk kunnen gaan bij de periodieke schoonmaakdiensten.

Reiniging buitenshuis

Ook de buitenkant van uw woning verdient de nodige aandacht en zorg. Ons team van buitenreinigingen is gespecialiseerd in de schoonmaak van onder andere gevels, daken, terrassen of opritten. Heeft u last van groene aanslag, mos of ander hardnekkig vuil, dan weten onze experts van aanpakken. Voor elke reinigingsdienst buiten je woning gebruiken wij de Softwash methode. Dit unieke systeem maakt geen gebruik van een hoge waterdruk, maar wel van een hoge temperatuur. Lees er hier alles over.

Schoonmaakdiensten op maat

Heeft u een uniek werk of project in gedachten? Laat maar komen. Bij Propr worden we enthousiast van nieuwe uitdagingen, en maatwerk staat dan ook op ons lijf geschreven. Doorheen de jaren hebben onze experts al voor heel wat uitdagingen gestaan, maar nog geen enkele klus konden we niet klaren. Ons ervaren team weet hoe ze het werk op de meest efficiënte manier moeten aanpakken.

Contacteer Propr in Genk voor al uw schoonmaakdiensten

Heeft uw woning of pand dringend een reinigingsbeurt, grondige schoonmaak of opruiming nodig? Dan is Propr in Genk de ideale partner. 

Bent u benieuwd of we uw wensen kunnen vervullen, wilt u weten wat een schoonmaakdienst zal kosten of zit u nog met vragen over onze services? 

U kan ons telefonisch bereiken op +329 396 32 50. Ook via mail beantwoorden we zo snel mogelijk al uw vragen: propr@elfas.be.