We begrijpen het heel goed dat opruimen of schoonmaken niet uw favoriete bezigheid is. Gelukkig kan u het uzelf heel gemakkelijk maken en beroep doen op een gespecialiseerde schoonmaakfirma. Propr is uw ideale partner. Onze experts maken van uw werf, gebouw of woning opnieuw een pareltje. Zelfs voor uitzonderlijke en specifieke schoonmaakwerken kan u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan de reiniging van uw gevel of dak. De vakmensen van Propr zijn voor u actief in de hele regio van Aalst.

Welke schoonmaakdiensten in Aalst biedt Propr?

Wilt u uw woning laten blinken als nooit tevoren? Dan bent u bij Propr in Aalst aan het goede adres. Maar wij gaan nog verder dan enkel poetsen. Moet de woning volledig ontruimd worden, gaat u voor een totale reiniging of moet het gebouw na een renovatie of verbouwing grondig opgekuist worden? Prop in Aalst staat garant voor een professionele uitvoering van al deze werken. En dat is nog maar een greep uit onze diensten. Wij zijn dan ook niet voor niets dé schoonmaakspecialist in de regio Aalst.

Ontruimingswerken en opkuis

Wilt u uw huis, appartement of professioneel pand ontruimen? Dan bent u goed met een betrouwbare partner om u hierin bij te staan.

Er bestaan verschillende redenen waarom u uw pand zou ontruimen. Denk maar aan een verhuis of een overlijden. Wilt u dit professioneel aanpakken? Dan staat het team van Propr voor je klaar om alles deskundig voor u op te ruimen.

Heeft u zopas een hele bouw of verbouwing achter de rug? Dan hoeven we u vast niet te vertellen hoeveel materiaal en afval hier achterblijft. Ook voor het schoonmaken van uw werf kan u terecht bij onze schoonmaakfirma in Aalst.

Eenmalige grondige schoonmaak

Na een verbouwing, verhuis of renovatie blijft er gegarandeerd stof en vuil zitten tussen de smalle gleufjes en in de kleine hoekjes. Deze opkuis mag u zeker en vast niet onderschatten. Zeker na een hele verbouwing heeft u waarschijnlijk de energie en zin niet meer om dit allemaal tot in de puntjes te reinigen. Gelukkig kan u bij het schoonmaakteam van Propr terecht voor een eenmalige grondige schoonmaak. Grote panden en bouwwerven zijn onze specialiteit, maar ook voor kleinere schoonmaakwerken kan u op ons rekenen.

Buitenreiniging

De reiniging van uw gevel, dak, terras of oprit is niet altijd evident. Buitenreiniging vraagt vaak om speciale zorg en technieken om het beste resultaat te bekomen. Bij Propr in Aalst kan u voor heel wat zaken terecht: 

  • Daken ontmossen
  • Daken reinigen voor elk type van dakbedekking
  • Gevel reinigen 
  • Terrassen en opritten reinigen

Schoonmaakdiensten op maat

Bent u op zoek naar een partner voor uitzonderlijke schoonmaakdiensten? Voor Propr is geen enkele schoonmaakdienst te complex. Maatwerk biedt het antwoord op al uw vragen. Onze vakmensen zijn experten in hun vak, en weten exact hoe ze uw situatie het best aanpakken. Ze denken mee na over de meest efficiënte manier en leveren deskundig werk.

Contacteer Propr schoonmaakfirma in Aalst

Bent u benieuwd wat onze schoonmakers van Propr in Aalst voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch kan dat via +329 396 32 50. Ook via mail beantwoorden we zo snel mogelijk al uw vragen: propr@elfas.be
Net zoals onze schoonmaakdiensten, zijn ook de prijzen aangepast aan uw behoeften en situatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan, en wij berekenen voor u de meest voordelige prijs van uw opkuis- en opruimwerken.