Een grondige schoonmaak is een behoorlijke klus. Wanneer grote werken zoals een verhuis, verbouwing of renovatie zijn afgerond, wil je graag dat alles schoon en stofvrij gemaakt wordt.

Hier komt het schoonmaakteam van Propr aan de beurt. Dankzij ons gedreven team is dit harde werk geklaard in een mum van tijd.

Wanneer kan je een grondige schoonmaak aanvragen

Er zijn verschillende omstandigheden wanneer je een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelt. Je kan een schoonmaak na verbouwing aanvragen of een schoonmaak voor de verkoop en verhuur van uw huis of appartement

Intensieve schoonmaak bij verbouwing of renovatie

Heeft u uw woning laten verbouwen of renoveren? Dat is goed nieuws! Wanneer alle werken zijn afgelopen is het helaas vaak wel zo dat er veel stof en afval blijft liggen van de werken. In dat geval kan je rekenen op het Propr Team.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en verwijderen van hardnekkig stof en vuil na verbouwingen. Kies daarom na de verbouwing voor een verbouwing schoonmaak. Zo kan je je woning stofvrij maken zonder al het lastige werk zelf uit te voeren.

Schoonmaak bij nieuwe woning

Heeft u net een appartement of nieuwe woning gekocht, dan is ook bij u een team professionele schoonmakers welkom. Zo geniet je meteen vanaf het begin van een nette en schone omgeving om te verhuizen en te settelen.

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het schoonmaken en reinigen voor zowel zakelijk als particuliere klanten. Onze schoonmakers zorgen er dan ook voor dus u kan genieten van een vlekkeloos resultaat in uw stofvrije huis.

Laten schoonmaken bij verkoop of verhuur

Tot slot kan uw woning of appartement ook grondig schoongemaakt worden voor de verkoop of verhuur. Hierbij reinigen we alle oppervlaktes grondig en zorgen we dat het pand klaar is voor de grote verhuis van u, uw huurders of de nieuwe eigenaars.

Laat deze behoorlijke klus over aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor de beste resultaten zonder tijd te verspillen. Geniet na het bezoek van Propr van een schoon en stofvrije omgeving.

Wat wordt schoongemaakt tijdens een grondige reiniging?

Wanneer u kiest uw pand te laten schoonmaken door ons schoonmaakteam, beslist u zelf wat moet schoongemaakt worden en wat niet. Of het nu na een verbouwing is of bij een nieuwbouw, wij kunnen u helpen met het schoonmaken van:

  • muren
  • sanitair
  • vloeren
  • ramen
  • trappen
  • deuren en plinten

Het schoonmaken van verschillende oppervlaktes vraagt vaak om een specifieke behandeling en het juiste materiaal. Dankzij de expertise van Propr kan je steeds rekenen op een correcte behandeling van elk type vloer of andere oppervlaktes.

Werk samen met het ervaren schoonmaakteam van Propr

Bent u nog op zoek naar een professionele partner voor de schoonmaak na verbouwing of bij verkoop? Vraag dan hier een offerte aan. Wij kunnen ook ingeschakeld worden voor het ontruimen van woningen of opruimen van inboedels.

Heeft u nog andere vragen in verband met onze schoonmaakdiensten? Aarzel dan niet langer en stuur ons gerust een mailtje. Wij helpen u graag verder met al uw vragen over schoonmaak.