Houdt u uw woning of gebouw graag proper? Dat begrijpen we. Bij Propr helpen we u daarom graag. Onze schoonmakers leveren, dankzij hun jarenlange ervaring, professionele schoonmaakdiensten op maat van uw gebouw en uw behoeften. Zo kunt u bij Propr terecht voor onder andere opkuiswerken, grondige schoonmaak, buitenreiniging en nog zoveel meer... Onze vakmensen zijn actief in de hele regio van Antwerpen. Bel ons op, en wij maken uw woning weer spik en span!

Schoonmaakfirma voor al uw opkuiswerken

Bij Propr kan u terecht voor opkuiswerken in de brede zin van het woord. Onze ervaren schoonmakers zijn dan ook van alle markten thuis. Denk maar aan het opruimen van een woning wanneer u verhuist of bij een overlijden, of het spik en span maken van een werf wanneer deze klaar is voor oplevering. Wat de opruimwerken ook mogen zijn, bij Propr nemen we een snelle en professionele afhandeling als prioriteit.

Eenmalige grondige schoonmaak

Stond er een helse renovatie op de planning, en is die eindelijk afgerond? Dan kan u de opkuis achteraf wel missen als kiespijn. Propr neemt deze eenmalige schoonmaak graag voor u uit handen, zodat u volop kunt genieten van uw vernieuwde én glanzend propere woning. Ook wanneer u op het punt staat uw woning te verkopen of verhuren, zorgen onze schoonmaakexperts ervoor dat de ruimtes er nog beter en glanzender uitzien. Ook voor kleinere projecten staat ons team uiteraard voor u klaar.

Buitenreiniging

Een gevel- muur- dak- of raamreiniging is een vak apart. Natuurlijk hebben wij bij Propr een team dat gespecialiseerd is in alles wat met buitenreiniging te maken heeft. Ze bieden steeds een duurzame en kwalitatieve oplossing, zodat u van een schitterend resultaat kan genieten. Wij maken steeds gebruik van het Softwash systeem; een uniek systeem dat hardnekkig vuil, groene aanslag of mos gemakkelijk verwijdert.

Maatwerk biedt de oplossing

Als u zoekt naar een uitzonderlijke schoonmaakdienst, bent u bij Propr aan het juiste adres. Onze vakmensen zijn enthousiast om voor elke vraag de juiste dienst aan te bieden. Dankzij onze ervaring hebben we al voor heel wat hete vuren gestaan. Ons ervaren team weet dan ook van aanpakken, en dat telkens op de meest efficiënte manier.

Contacteer Propr

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw opruimdiensten? Of zit u nog met vragen over bepaalde schoonmaaktechnieken en mogelijkheden? Propr biedt de oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u steeds enthousiast te woord en beantwoorden graag al uw vragen. U kan bij ons terecht op het nummer +329 396 32 50. Ook via mail kunt u ons altijd bereiken: propr@elfas.be