Geef jij jouw schoonmaakdiensten en opruimwerken in Mechelen liever uit handen? Dan ben je bij Propr aan het goede adres. Propr is een schoonmaakfirma dat zich specialiseert in het onderhoud en de schoonmaak van gebouwen. Onze vakkennis en gedrevenheid zorgen ervoor dat wij jouw schoonmaakdiensten zonder problemen tot een goed einde brengen.

De schoonmaakdiensten van Propr in Mechelen

Bij Propr bieden we de diensten aan die jij liever niet dan wel doet. Zo kan je bij ons terecht voor een grote schoonmaak, een volledige ontruiming van je woning, een totale reiniging of grondige opkuis na bijvoorbeeld een verhuis of verbouwing. Maar ook de buitenreiniging – denk maar aan daken, opritten, gevels of terrassen – nemen wij graag voor onze rekening. Het is dan ook onze passie om jouw woning weer spik en span te krijgen.

Voor zowel grote als kleine panden, en zakelijke gebouwen of particuliere woningen kan je bij onze specialisten terecht. Ook voor de reiniging buitenshuis zijn we niet vies. Wij geven je graag een greep uit onze diensten.

Opkuis, opruiming en ontruiming

Is jouw woning, bureau of opslagruimte dringend aan een schoonmaak of opruiming toe, maar zie je er zelf geen beginnen aan? Geen probleem, want bij Propr weten we van aanpakken. Wij helpen jou bij de opkuis van alle inboedel. Denk bijvoorbeeld aan de opruiming van een woning na een overlijden, de ontruiming van kantoormeubilair en oude materialen die al jarenlang stof vangen in kasten en hoekjes, een opkuis van de woning bij een verhuis... Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je voor een volledige ontruiming en schoonmaak van een woning of pand gaat.

Ook voor de opkuis van bouwwerven kan je bij Propr in Mechelen terecht. Want wij snappen heel goed dat je na een hele verbouwing geen zin meer hebt om de werf op te ruimen.

Eenmalige grondige schoonmaak

Onderschat het niet, want een grondige en volledige schoonmaak vraagt meer tijd en energie dan je in eerste instantie zou denken. Hoekjes en gleuven vangen heel wat stof en vuiligheid, en ook achter of op de kasten is het vaak moeilijk kuisen. Ons gedreven team heeft dit harde werk in een mum van tijd geklaard. Plinten, trappen, ramen, sanitair, deuren... Dat is nog maar een greep uit de zaken die wij bij een grondige schoonmaak volledig reinigen. Wij gaan enkel voor het beste resultaat: een stralende woning of bedrijfsruimte zonder verborgen stof of vieze vlekken waar jij misschien wel over het hoofd zou zien.

Onderhoud van gemeenschappelijke delen

Ben je eigenaar van een appartementsgebouw, en zoek je een goede regeling voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen van het gebouw? Neem contact op met Propr in Mechelen. Wij leveren periodieke schoonmaakdiensten op basis van jouw noden. Wij staan in voor zowat alle gemeenschappelijke ruimtes en delen, zoals de inkomhal, trappen, gemeenschappelijke liften, kelder, fietsenstalling en nog veel meer. Ben je eigenaar van meerdere gebouwen? Ook dan kan je ons inzetten voor de schoonmaak van elk gebouw.

Reiniging buitenshuis

Bij Propr hebben we ook een gespecialiseerd team tewerkgesteld dat instaat voor de reiniging en schoonmaak buitenshuis. Denk hierbij aan daken, gevels, opritten of terrassen. De meest voorkomende vuiligheid is groene aanslag of mos, maar ook andere vuile vlekken maken wij zonder problemen schoon. Met de juiste behandeling, namelijk een Softwash, beschadigen we de oppervlakken niet, maar zijn ze toch weer zo schoon als voordien.

Schoonmaakdiensten op maat

Geen enkele opkuis of opruiming is dezelfde. Elke situatie is anders, en daarom bieden we bij Propr in Mechelen schoonmaakdiensten op maat aan. Particulieren en bedrijven kunnen wij ons terecht voor zowel grote als kleine projecten. Onze experts hebben bovendien al voor heel wat uitdagingen gestaan, dus ook jouw noden kunnen wij zonder problemen vervullen. Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg.

Contacteer Propr in Mechelen voor jouw schoonmaakdiensten

Is jouw woning, bedrijfspand, bouwwerf of andere ruimte aan een opruiming of schoonmaak toe? Dan is Propr in Mechelen de perfecte partner.

Wil je weten wat jouw schoonmaakdiensten zullen kosten? Daar kunnen we geen eenduidig antwoord op geven. Elke klus is anders. Daarom bekijken we graag samen naar jouw noden en wensen om zo de juiste prijs op te stellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Voor andere vragen kan je ons telefonisch bereiken op +329 396 32 50. Ook via mail kan je bij ons terecht: propr@elfas.be.