Houdt u uw woning graag spik en span? Dat komt goed uit, wij ook! Als professionele schoonmaakfirma in Limburg zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken en reinigen van uw woning, appartement of bedrijfspand. Bekijk dat zeker in de brede zin van het woord, want wij bieden vrijwel elke schoonmaakdienst aan, van grote onderhoudsbeurten tot kleine opruimingen. Onze vakmensen zijn actief in de hele regio van Limburg.

Opkuiswerken en ontruimingen in Limburg

Staat er een verhuis of renovatie gepland? Dan hoort daar uiteraard een ontruiming of een grondige opkuisbeurt van de woning bij. Dat werk vraagt veel tijd en energie, die u waarschijnlijk liever in andere dingen steekt. Daarom neemt Propr deze klus graag voor zijn rekening. Onze vakkundige werkmensen nemen dan ook steeds een snelle en professionele afhandeling als prioriteit.

Eenmalige grote schoonmaak

Voor de schoonmakers van Propr is geen enkel vuil te hardnekkig, en geen enkele rommel te groot. Ze zijn van alle markten thuis om uw woning volledig schoon te krijgen. Denk maar aan de opkuis na een helse renovatie, maar ook aan een totaalschoonmaak wanneer u bijvoorbeeld uw woning wil verkopen of verhuren. Of gewoon omdat u wil genieten van een huis dat er volledig als nieuw uitziet, zonder stofvlokjes tussen de kleine spleetjes en vuil in de hoeken.

Buitenreiniging

De buitenkant van uw woning zorgt voor een goede (of minder goede) eerste indruk. Gevel- muur- of raamreiniging is echter wel een vak apart. Daarom schakelt u best de hulp in van een specialist. Propr in Limburg weet van aanpakken, en geeft de buitenkant van uw woning een tweede leven met een buitenreiniging.

Schoonmaakdiensten op maat

Zoekt u een uitzonderlijke schoonmaakdienst? Dan is Propr de geschikte partner. Onze experten leveren elke keer opnieuw vakkundig werk, en zijn enthousiast om uw woning tot in de details te reinigen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we al voor heel wat hete vuren gestaan. We weten dan ook exact hoe we specifieke situaties moeten aanpakken, en dat telkens op de meest efficiënte manier.

Contacteer Propr

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten als schoonmaakfirma? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan. Zit u nog met vragen over bepaalde schoonmaaktechnieken of mogelijkheden? Dan kan u ons altijd telefonisch contacteren op het nummer +329 396 32 50. Ook via mail helpen geven we u met plezier de nodige inlichtingen: propr@elfas.be