Sta je op het punt om te verhuizen en wil je daarom je huidige woning verkopen of verhuren? Dan wil je waarschijnlijk dat de ruimtes zo schoon en proper mogelijk zijn. Je kan dit zelf onder handen nemen, maar onderschat het werk niet. Stof kruipt namelijk in alle hoekjes en kantjes, en ook achter de kasten is het vaak lastig kuisen. En dan hebben we het nog niet over specifieke materialen en producten gehad die bepaalde apparaten en oppervlaktes vereisen.  

Je huis laten schoonmaken voor verkoop door een professionele firma is dus geen overbodige luxe. Propr is een perfect voorbeeld van een betrouwbare partner. Onze experts reinigen alle oppervlaktes grondig en zorgen ervoor dat het pand klaar is voor de grote verhuis en verkoop.

Huis schoonmaken voor verkoop

De netheid van een woning bepaalt onrechtstreeks de waarde van het pand en de interesse van mogelijke kopers. We komen namelijk allemaal liever binnen in een propere en nette ruimte. 

Een schone woning afleveren is dus belangrijk, maar toch begrijpen we dat je daar niet altijd de tijd of energie voor hebt. Een ruimte waarin geleefd werd, brengt logischerwijs vuil met zich mee. Propr neemt deze schoonmaak met veel plezier in handen. 

Wil je weten wat onze schoonmaakploeg voor jou kan betekenen? Neem contact op met onze vakmensen, en zij beantwoorden al jouw vragen. Telefonisch zijn we te bereiken op het nummer +329 396 32 50. Ook via mail komen wij zo snel mogelijk bij je terug: propr@elfas.be.

Huis schoonmaken voor verkoop

Wat wordt er schoongemaakt tijdens de grondige reiniging?

Kies je ervoor om jouw woning of pand te laten schoonmaken door ons team van professionals? Goed idee, want dan ben je zeker dat alles tot in de puntjes gebeurt, en dat met de grootste zorg. Natuurlijk beslis jij helemaal zelf wat wij schoonmaken en wat niet. Zoek je een partner voor de ontruiming, opruiming en opkuis van je woning? Daarvoor kan je ook bij ons terecht.

Onze expertise gaat ver, en we geven graag al een idee van de mogelijke oppervlaktes die wij zonder problemen aanpakken: 

  • Muren
  • Vloeren
  • Trappen
  • Ramen
  • Sanitair
  • Deuren
  • Plinten 
  • ... 

Onze jarenlange ervaring en expertise leerde ons dat het schoonmaken van verschillende onderdelen ook om specifieke behandelingen vraagt. Niet alles wordt met dezelfde materialen en producten gereinigd. Sterker nog, sommige oppervlaktes kunnen bepaalde producten zelfs niet verdragen. Wees maar gerust, ons schoonmaakteam weet als geen ander het vuil op de juiste manier te bestrijden. Onze vakmensen hebben al voor vele opdrachten gestaan. Elke keer opnieuw handelen we deze met de grootste zorg af. Dankzij deze ervaringen en onze expertise kan je dus altijd rekenen op een correcte behandeling van elk type vloer, muur, meubilair, sanitair...

Hoeveel kost een schoonmaak voor verkoop of verhuis?

Elke situatie is anders. Wat de schoonmaak voor verkoop of verhuis je zal kosten, kunnen wij daarom niet op voorhand vastleggen. De kostprijs hangt af van verschillende factoren zoals de oppervlakte, het aantal ruimtes, de complexiteit van de schoonmaakdiensten...

Vraag daarom vrijblijvend en volledig gratis een offerte aan. Vervolgens komen wij graag bij je langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Op basis daarvan maken we een eerlijke en betaalbare prijs op en bepalen we de meest efficiënte manier van werken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Je huis laten schoonmaken voor verkoop door Propr

Ben je nog op zoek naar een professionele firma voor de schoonmaak van je woning voor een verkoop of verhuis? Dan kan je hier en nu stoppen met zoeken. Propr is namelijk de ideale partner als het gaat over het schoonmaken van vastgoed. 

Onze ervaren vakmensen gaan enkel voor het beste resultaat: een stralende woning zonder verborgen stof en vieze vlekken die jij misschien wel over het hoofd had gezien. Na onze tussenkomst blinken de ruimtes als nooit tevoren en kan jij vol vertrouwen je woning verkopen of verhuren. 

Wil je weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons team telefonisch op +329 396 32 50. Ook via mail beantwoorden wij zo snel mogelijk al je vragen: propr@elfas.be. Samen bekijken we jouw wensen en noden en bespreken we de meest efficiënte en prijsbewuste oplossingen. Op die manier garanderen we een optimale oplevering op maat van jouw behoeften.