Opruimen, kuisen of reinigen is niet een van de meest boeiende bezigheden, dat weten we. Maar wel een hele belangrijke. Niemand leeft of werkt graag in een vuile omgeving, en soms is een grote schoonmaak of opruiming ook gewoon echt nodig. Denk maar aan de rommel en restanten die een verbouwing met zich meebrengen. Of de opruiming na een verhuis. 

In bovenstaande gevallen – maar ook in heel wat andere situaties – staat Propr u met veel plezier bij. Want onze vakmensen zijn specialist in het vak, en vinden het wél boeiend om ruimtes spik en span achter te laten. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partij voor uw schoonmaakdiensten? Contacteer ons dan telefonisch op +329 296 32 50. Ook via mail zijn we te bereiken: propr@elfas.be.

Voor welke schoonmaakdiensten kan u in Oostende terecht?

Grote of kleine schoonmaakwerken of opruimingen, eenvoudig of juist heel complex. Onze experts van Propr in Oostende weten exact hoe ze aan uw wensen kunnen voldoen. Met hun oog voor detail leveren ze steeds nauwkeurig werk. Daarom staat Propr Oostende dan ook garant voor een professionele uitvoering van al uw schoonmaakdiensten. 

Hieronder geven we alvast een greep uit onze schoonmaakdiensten.

Opruiming, opkuis en grondige schoonmaak

Heeft u een betrouwbare firma nodig voor de opruiming van uw inboedel? Dat kan om verschillende redenen. Staat er op de zolder of in de kelder een hele hoop aan oude materialen, toestellen of kapotte materialen die alleen maar meer stof vangen? Dan wordt het tijd om de ruimtes eens grondig op te ruimen en de overtollige spullen weg te doen. Ziet u er geen beginnen aan? Dan kan een professionele opruimfirma u goed van dienst zijn. 

Of misschien heeft u als bedrijf nog kaften vol oude dossiers die dateren uit de tijd dat een computer nog niet bestond. De kans is groot dat deze niet meer relevant zijn en dus klaar zijn voor een opruimbeurt.

Ook voor de opruiming van een bouwwerf staat Propr in Oostende voor u klaar. Na een hele periode van verbouwen, ziet u het waarschijnlijk niet meer zitten om ook nog de restanten van de verbouwingen op te ruimen en alles te kuisen. Geen probleem, onze specialisten doen het voor u. 

Wilt u weten of wij ook uw situatie onder handen kunnen nemen en welke prijs u hiervoor betaalt? Meer details vindt u op onze website. Voor exacte prijzen en meer info zijn we steeds telefonisch of via mail te bereiken.

Grondige eenmalige schoonmaak

De jaarlijkse lenteschoonmaak vraagt vaak al heel wat energie en vooral tijd. Laat staan een eenmalige grondige schoonmaak waarbij je alle hoekjes en kantjes onder handen wil nemen. En het vereist niet alleen veel tijd, maar ook – en u zou het misschien niet verwachten – enige specifieke kennis.

Vuil en stof kruipen namelijk tot in de kleinste gleufjes, hoekjes en kantjes. Zeker wanneer u net een verbouwing of renovatie achter de rug hebt, zal het vuil talrijk aanwezig zijn. Wilt u dat uw woning weer blinkt als nooit tevoren, dan kan Propr in Oostende daarmee helpen. Dankzij onze professionele schoonmakers wordt alles tot in de details onder handen genomen, en dat met de juiste producten en behandelingen.  

  • Sanitair
  • Vloeren
  • Muren
  • Ramen
  • Trappen
  • Deuren 
  • Plinten

Buitenreiniging

Heeft uw woning last van hardnekkig vuil, groene aanslag of mos aan de gevels of het dak? Dan behandelt u dat best met de juiste producten op de juiste manier. Onze schoonmakers in Oostende zijn expert op het vlak van buitenreiniging. 

Voor elke type van reiniging aan de buitenkant van uw woning gebruiken wij het Softwash systeem. Dit is een uniek en duurzaam systeem dat geen gebruik maakt van een hoge waterdruk, maar wel van een hoge temperatuur. Het is bovendien 100% biologisch afbreekbaar. Lees meer info over deze duurzame methode op onze website.

Onderhoud van gemeenschappelijke delen

Bent u eigenaar van een of meerdere appartementsgebouwen in Oostende? Dan is het handig om de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen uit te besteden aan een professionele schoonmaakfirma. Zo neemt Propr met veel plezier het onderhoud van bijvoorbeeld de liften, gangen, garages, fietsenstalling, trappen... voor zijn rekening.

Schoonmaakdiensten op maat van uw behoeften

Maatwerk houdt ons bezig. Wij doen niets liever dan voor u uitzoeken hoe we uw situatie het beste en efficiëntste onder handen kunnen nemen. Voor een uitzonderlijke schoonmaakdienst denken onze experts samen met u na over de meest effectieve aanpak. Onze brede waaier aan diensten en services maakt dat Propr in Oostende u gegarandeerd kan helpen.

Contacteer Propr schoonmaakfirma in Oostende

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de schoonmaakdiensten u zullen kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. 
Zit u met andere vragen? Ook dan kan u steeds telefonisch of via mail bij ons terecht: +329 396 32 50 of propr@elfas.be.