De schoonmaakdiensten van Propr in Hasselt

Een propere en opgeruimde woning ziet er meteen veel waardevoller uit. Dat weten we bij Propr ook. Onze professionele schoonmakers gaan daarom al jaren op pad om woningen, gemeenschappelijke ruimtes of bedrijfspanden spik en span te maken.

Bij ons kan u terecht voor opkuiswerken in de brede betekenis van het woord. Denk maar aan een ontruiming, eenmalige grondige schoonmaak, buitenreinigingen. Heeft u specifieke vereisten of noden? Dan bieden we eveneens schoonmaakdiensten op maat aan.

Opkuis, opruiming en ontruiming

Bij Propr zijn we van alle markten thuis als het op schoonmaken er opruimen aankomt. Zelfs een ontruiming van een ruimte of woning staat op onze expertiselijst. Staat er een verhuis op de planning en wilt u de woning op een keurige manier laten ontruimen? Dan kan u terecht bij Propr. Ook na bijvoorbeeld een overlijden weet ons ontruimingsteam de woning op een respectvolle en correcte manier te ontruimen. Daarnaast ruimen wij ook graag het puin op na een renovatie of bouw van een nieuw gebouw. Op die manier is de bouwwerf volledig klaar om opgeleverd te worden.

Eenmalige grondige schoonmaak

Een volledige schoonmaak, tot in de kleinste hoekjes en kantjes, is niet te onderschatten. Als je wil dat alles deftig en nauwkeurig wordt gereinigd, vraagt zo’n klus de nodige producten, materialen en vooral kennis. Ons team van experts weet zeer goed welke technieken ze moeten gebruiken in iedere situatie.

Onze schoonmakers specialiseren zich in het schoonmaken van bouwwerven en panden na verbouwingen of renovaties, maar ook kleinere projecten zijn geen uitzondering meer.

Onderhoud van gemeenschappelijke delen

Bent u eigenaar van een (of meerdere) kantoorpand of appartementsgebouw en zoekt u een betrouwbare partner voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen? Dan is Propr in Hasselt wat u zoekt. Denk hierbij aan de inkomhal, liften, kelder, garage of fietsenstalling, balustrades... Wij bespreken graag met u de noden en wensen en bekijken samen alle mogelijkheden.

Buitenreiniging

Voor de buitenreiniging hebben wij een apart team van experts. Het vraagt namelijk een bepaalde vakkennis om hardnekkig vuil, groene aanslag of mos op een correcte manier te verwijderen. Wij gebruiken steeds het Softwash systeem, een systeem dat garandeert dat de oppervlaktes niet beschadigd worden.

Schoonmaakdiensten op maat

Heeft u specifieke wensen of noden voor uw schoonmaakwerken? Daar worden we bij Propr alleen maar enthousiast van. Onze schoonmakers denken graag buiten de lijntjes, en bekijken hierbij samen met u alle mogelijkheden. Zij weten perfect hoe ze de schoonmaak of ontruiming moeten aanpakken, wat de meest efficiënte producten en methodes zijn.

Contacteer Propr in Hasselt voor jouw schoonmaakdiensten

Is uw woning, gebouw of bedrijfspand aan een grondige schoonmaak of opruiming toe? Contacteer dan Propr in Hasselt. Onze ervaring en expertise zorgt ervoor dat we u steeds op de meest gerichte manier kunnen helpen. 
Ben je benieuwd wat de schoonmaakwerken u zullen kosten? Of zit u nog met vragen over onze schoonmaakdiensten? Vul dan ons contactformulier in. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer +329 396 32 50.