Staat er een verbouwing of renovatie op de planning? Leuk, want kan je binnenkort genieten van een nieuw en fris interieur. We willen je natuurlijk niet ontmoedigen, maar denk ook aan de keerzijde van de medaille: wanneer alle werken afgelopen zijn, blijft er onvermijdelijk veel stof en afval liggen van de werkzaamheden. Om je meteen terug te doen zweven: het team van Propr neemt deze grondige schoonmaak voor jou handen.

Ben je van plan te verhuizen of je woning te verkopen? Ook voor een schoonmaak bij verhuis of verkoop kan je bij ons terecht.

Wil je weten hoeveel een professionele schoonmaak na verbouwing je zal kosten? Vraag gerust vrijblijvend en gratis een offerte aan. Je kan ons bereiken via propr@elfas.be of telefonisch op het nummer +329 396 32 50.

Je huis laten schoonmaken na verbouwing

We snappen het maar al te goed dat je na een verbouwing of renovatie gewoon wil kunnen genieten van je vernieuwde woning. Maak het jezelf daarom gemakkelijk, en schakel de hulp in van een professionele schoonmaakpartner. 

De experts van Propr zijn gespecialiseerd in het reinigen en verwijderen van hardnekkig stof en vuil. Wij nemen met plezier elke situatie onder handen. Zeker na een verbouwing kunnen wij ons uitleven, want dan is er ongetwijfeld genoeg stof en vuiligheid om aan te pakken. Wij maken je woning in geen tijd stofvrij, zodat jij dat lastige werk niet hoeft te doen.

Schoonmaken van bouwwerven

Een volledige bouw schoonmaken is nog een ander kaliber van opruimen en kuisen. Wanneer je werf klaar is om op te leveren, moet al het overtollige vuil, afval en materiaal worden ontruimd. Ook voor deze diensten kan je rekenen op het professionele team van Propr. Wij sorteren alles in de juiste container en voeren al het afval op een correcte manier af. 

Wanneer de ruwe schoonmaak van de bouwwerf klaar is, kunnen wij bijkomend ook de nieuwe of gerenoveerde woning volledig schoonmaken. Zo is het volledige gebouw klaar om opgeleverd te worden en zonder zorgen te genieten van een afgewerkte woning.

Wat wordt er schoongemaakt na verbouwing?

Bij de professionele schoonmaak na verbouwing komt meer kijken dan enkel het afval weggooien en het stof verwijderen.

Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van alle oppervlakken: tegels, tapijten, deuren, muren... alles heeft natuurlijk de nodige vuiligheid opgevangen. De experts van Propr vegen en dweilen alles grondig schoon, inclusief een professionele reiniging. 

Ramen schoonmaken na verbouwing is voor velen ook geen lachtertje. Om ze tijdens de verbouwing te beschermen, worden ramen meestal afgeplakt. Plakband en lijmresten zijn hiervan meestal het resultaat. Deze vuiligheid moet zorgvuldig van de glazen oppervlakken verwijderd worden als je wil dat je ramen intact blijven, zonder krassen of beschadiging. 

De keuken en badkamer schoonmaken na verbouwing is misschien wel het lastigste taakje. Het zijn namelijk de twee ruimtes waar hygiëne aan groot belang wint. Alle apparaten, het aanrecht, kasten, wastafels, toiletten of douches moeten daarom grondig gereinigd worden. Deze toestellen en meubels vragen vaak ook om de juiste schoonmaakproducten, zodat alles als nieuw blinkt. 


Tot slot zijn de kleine details vaak nog het meest tijdrovend. Deurklinken, sleutelgaten, lampen, schakelaars... Moeilijk is het niet om deze kleinigheden te kuisen, maar het vraagt wel de nodige tijd. 

Het schoonmaken van deze verschillende oppervlaktes en toestellen vraagt om specifieke behandelingen en het juiste materiaal. Van één ding mag je zeker zijn: de vakmensen van Propr weten van aanpakken. De expertise en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze steeds een correcte behandeling kunnen garanderen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kosten schoonmaak na verbouwing

Elke situatie is anders. Daarom kunnen wij geen eenduidige prijs opstellen voor onze professionele schoonmaak na verbouwing. De kostprijs hangt bijvoorbeeld af van de oppervlakte, het aantal verschillende ruimtes, de hoeveelheid afval... 

Offertes aanvragen bij Propr is volledig vrijblijvend en gratis. Na aanvraag komen wij graag bij jou ter plaatse om het gebouw of de werk te bekijken en analyseren. Samen met jou bespreken we jouw wensen en noden. Op basis daarvan stellen onze experts dan de meest efficiënte en correcte werkwijze voor en bepalen we een eerlijke en betaalbare prijs voor onze diensten.

Contacteer ons telefonisch via +329 396 32 50. Ook via mail beantwoorden we zo snel mogelijk al jouw vragen: propr@elfas.be.