Ben je eigenaar van een appartementsgebouw, maar kan je de schoonmaak en onderhoud van gemeenschappelijke delen niet zelf voor je rekening nemen? Heel begrijpelijk. Je bent waarschijnlijk op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van de gemeenschappelijke delen. Dan kan je zoektocht hier eindigen, want bij Propr ben je aan het goede adres. 

Ons team neemt de schoonmaak van alle gemeenschappelijke delen in appartementen voor zijn rekening. Met Propr kies je voor een betrouwbare partner voor het periodiek onderhoud van je gebouw.

Schoonmaak van gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen

De schoonmaak en het onderhoud van een gebouw is een belangrijke taak. Iedereen wil namelijk in zijn appartement thuiskomen langs een propere gang, met schone trappen en liften. 

De beslissing om al dan niet een externe partij aan te stellen voor het schoonmaken van gemeenschappelijke delen ligt vaak bij de syndicus of de mede-eigenaars en bewoners samen. 

Ben je eigenaar van verschillende gebouwen? Ook dan kan je bij Propr terecht.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan zeker contact op met onze experts. Telefonisch kan je ons bereiken op het nummer +329 396 32 50. Ook via mail beantwoorden wij jouw vragen zo snel mogelijk: propr@elfas.be.

Wat zijn de gemeenschappelijke delen van een appartement?

Wanneer je een beroep wil doen op een externe partner voor de schoonmaak van gemeenschappelijke delen, is het niet slecht om te weten wat onder die gemeenschappelijke delen valt. Dit zijn de delen en ruimtes in een mede-eigendom die voorbestemd zijn om gebruikt te worden door verschillende of alle mede-eigenaars. 

Voor de meeste gebouwen is dat doorgaans hetzelfde. Denk maar aan: 

  • De inkomhal 
  • Deuren 
  • Trappen 
  • Lift
  • Parking
  • Berging
  • Stookruimte
  • ...

Specifiek onderhoud per gemeenschappelijke ruimte

Elke ruimte en onderdeel van het appartementsgebouw vraagt om een andere aanpak. De experts van Propr weten welke behandeling en welk product nodig is voor de specifieke oppervlakte, zodat alles grondig en met de grootste zorg wordt onderhouden. Ook de frequentie verschilt van ruimte tot ruimte. 

Zo gebeurt de schoonmaak van gemeenschappelijke ramen minder vaak dan bijvoorbeeld de schoonmaak van gemeenschappelijke deuren. Samen met de eigenaars van de gebouwen overlegt Propr de wensen en de frequentie van de schoonmaakdiensten.

De schoonmaak van gemeenschappelijke trappen wordt dan weer met extra zorg uitgevoerd. Trappen (en ook de schoonmaak van gemeenschappelijke liften) vragen de nodige aandacht om niet alleen de hygiëne, maar ook de veiligheid van bewoners te garanderen. Daarom worden deze gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw altijd volledig gereinigd. Het vuil wordt verwijderd, de traptreden worden afgewassen, de treden worden gedweild en vervolgens deftig afgedroogd.

Hoeveel kost de schoonmaak van gemeenschappelijke delen?

Wil je graag weten hoeveel de periodieke schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes in jouw appartementsgebouw zullen kosten? Vraag dan vrijblijvend en volledig gratis een offerte aan. 

Na de aanvraag komen wij graag persoonlijk bij jou langs om alle wensen te bespreken. Afhankelijk van de oppervlakte, het aantal ruimtes en de aard van de schoonmaakdiensten maken onze experts een betaalbare en eerlijke prijs op. Samen bespreken we de meest efficiënte werkwijze, om zo een waardevolle samenwerking te kunnen garanderen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De professionele schoonmaakdiensten van Propr

Beschik je over een eigen appartementsgebouw en wil je de bewoners een propere en veilige ervaring bezorgen bij het thuiskomen in hun appartement? Overweeg dan een professionele partner voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen in het gebouw. 

Als je nog geen firma gevonden hebt, is Propr de ideale partner. Onze vakmensen leveren periodieke schoonmaakdiensten op maat van jouw noden en wensen. Ons team zet zich in voor zowat alle gemeenschappelijke ruimtes, van de schoonmaak van gemeenschappelijke trappen of liften, tot de kelder, fietsenstalling, inkomhal en alle andere delen die jij gepoetst wil zien. Ook voor ontruiming, opruiming en opkuis kan je bij ons terecht.

Ook wanneer je eigenaar bent van verschillende appartementsgebouwen kan je op ons een beroep doen. We bespreken samen alle mogelijkheden en komen zo tot de beste werkwijze. 

Heb je nog vragen of bemerkingen over onze diensten? Stel ze gerust via mail naar propr@elfas.be. Ook telefonisch kan je ons bereiken op het nummer +329 396 32 50.