Zoek je een professionele en betrouwbare firma om je woning te laten ontruimen? Dan is Propr de juiste keuze. Je huis ontruimen is voor onze vakmensen kinderspel. Ze gaan efficiënt en respectvol te werk bij alle woningontruimingen.

Ben je benieuwd wat een professionele huis ontruiming je zal kosten? Vraag dan vrijblijvend en volledig gratis een offerte aan. Je kan ons bereiken via mail naar propr@elfas.be of telefonisch op het nummer +329 396 32 50.

Woningontruimingen

Een huis ontruimen kan om verschillende redenen. Denk bijvoorbeeld aan een woning ontruimen na een overlijden. Maar ook bij een verhuis of een geplande renovatie moet de inboedel en het afval uit de woning worden gehaald. 

Wil je jouw woning op een snelle en professionele manier laten leegmaken? Je kan op Propr rekenen voor ontruimingen, opruimingen en opkuis. Onze experts nemen elke ruimte apart onder handen en laten alles proper achter. Het afval en andere overbodige spullen verwerken wij in de juiste container. Op die manier garanderen wij een correcte en efficiënte afhandeling van de ontruimingswerken. 

Naast het opruimen van de woning, nemen wij voor jou ook graag de kelder, het tuinhuis of een appartement onder handen. Wat jouw wensen ook zijn, Propr staat je bij. Samen bespreken we alle mogelijkheden, zodat we jou het gewenste resultaat kunnen garanderen.

Woningontruimingen

Wanneer mag je een woning ontruimen?

Als het om je eigen inboedel opruimen gaat, mag je de woning of bepaalde ruimtes natuurlijk eender wanneer en om welke reden dan ook laten ontruimen. Gaat het om de inboedel van iemand anders, dan mag je de woning niet zomaar op eigen initiatief laten ontruimen. Wel zijn er een aantal gevallen waarin dat mogelijk is, voornamelijk wanneer je als verhuurder een appartement of huis verhuurt aan een derde partij. 

  • Betalingsachterstand: heeft de huurder al herhaaldelijk de huur niet betaalt, of lopen de huurachterstanden wel heel erg op? Dan kan je als verhuurder een gerechtelijke procedure starten om de woning te ontruimen. Let er wel op dat je de correcte, wettelijke stappen onderneemt.
  • Schending van de huurovereenkomst: komt de huurder de regels uit de overeenkomst niet na, bijvoorbeeld door ernstige schade aan te richten of illegale praktijken uit te oefenen, dan kan je via juridische stappen een ontruiming aanvragen. 
  • Einde van het huurcontract: wanneer het huurcontract op zijn einde loopt, maar de huurder weigert de woning te verlaten, kan je eveneens een ontruiming aanvragen. Ook hier is het belangrijk de wettelijke procedure te volgen. 

Let erop dat je in de meeste gevallen een gerechtelijk bevel of uitzettingsbevel nodig hebt van de rechtbank voordat je verdere stappen mag ondernemen. 

Is alles in orde en wil je overgaan tot de ontruiming van de woning? Schakel Propr in voor een correcte en wettelijke afhandeling van de ontruiming. Onze experts werken steeds volgens de juridische stappen en hebben de nodige ervaring om alles juist af te handelen.

Wat kost een woningontruiming?

Om te bepalen wat het prijskaartje van jouw woningontruiming zal zijn, moeten we de situatie eerst analyseren. Elke woning is namelijk anders, en de prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk maar aan de oppervlakte van het pand, het aantal spullen, de verschillende ruimtes, extra ruimtes zoals kelders of zolders... 

Wil je weten wat je huis ontruimen zal kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ontruimers komen graag ter plaatse en bespreken samen met jou de noden en wensen. Op die manier bepalen we de meest efficiënte werkwijze en komen we tot een eerlijke en betaalbare prijs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Woning leegmaken met Propr

Wil je jouw woning op een correcte en betrouwbare manier laten ontruimen? Ga dan voor het ervaren team van Propr. Wij maken je woning van zolder tot kelder leeg en maken alles piekfijn in orde. Wij werken steeds met de grootste zorg en efficiëntie om het beste resultaat te garanderen. Ook het schoonmaken achteraf nemen wij, indien nodig, met plezier in handen. Propr is ook een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich specialiseert in buitenreinigingen

Kortom: ons team is gespecialiseerd in het snel en juist handelen in allerhande situaties, en heeft ook voor jou de geschikte oplossing op maat van jouw wensen.

Woning leegmaken met Propr