Schoonmaken, opruimen en reinigen. Het is waarschijnlijk niet uw favoriete bezigheid. Zeker niet wanneer het gaat om grote werken na bijvoorbeeld een renovatie of verhuis, of wanneer grote oppervlakten grondig moeten worden gereinigd. 
In zo’n geval is Propr in Brugge de ideale oplossing. Propr is een bedrijf dat zich specialiseert in het schoomaken en onderhouden van gebouwen, zowel de binnenkant als de buitenkant van uw zakelijk of residentieel gebouw.

Voor welke schoonmaakdiensten kan je in Brugge terecht?

Zoekt u een betrouwbare partner voor een van bovenstaande opruim- en schoonmaakwerken in Brugge? Dan bent u bij Propr aan het juiste adres. Onze vakmensen zijn ervaren in de sector en weten voor elke klus de gepaste techniek. Met passie en oog voor detail leveren ze steeds nauwkeurig werk. Propr in Brugge staat dan ook garant voor een professionele uitvoering van alle schoonmaakdiensten.

Welke klus u ook wil klaren, als dé schoonmaakspecialist van Brugge weet Propr gegarandeerd raad.

Opkuis-, ontruimingswerken en schoonmaak

Het vraagt veel tijd en energie om een woning of professioneel pand te ontruimen. Een betrouwbare en gespecialiseerde partner kan wonderen doen. 

Een ontruiming van de woning kan verschillende redenen hebben. Denk maar aan een verhuis, het overlijden van een dierbaar persoon, een faillissement of verhuis van uw bedrijf, de oplevering van een werf... Bij Propr in Brugge kan u rekenen op een deskundige ontruiming, opkuis en schoonmaak van alle ruimtes, van de kelder tot de zolder en alles daartussenin.

Grondige, eenmalige schoonmaak

U zou het misschien niet denken, maar een grondige schoonmaak vraagt toch enige kennis van zaken. Stof en vuil kruipt namelijk tot in de kleinste gleufjes en hoekjes. Dat allemaal verwijderen is een hele klus. Wanneer u ervoor kiest om uw pand te laten reinigen door Propr in Brugge, worden heel wat zaken tot in de details aangepakt: 

  • Muren
  • Sanitair
  • Vloeren
  • Ramen
  • Trappen
  • Deuren
  • Plinten

Natuurlijk gebeurt alles met de geschikte materialen en specifieke behandelingen. Propr heeft de juiste expertise in huis om een correcte behandeling van de vloeren en oppervlaktes uit te voeren.

Buitenreiniging

Heeft u last van groene gevels, bemoste daken of een vuil terras of vieze oprit? Propr in Brugge is gespecialiseerd in de schoonmaak van buitenoppervlakken. Wij weten als geen ander de juiste technieken en geschikte materialen om hardnekkig vuil te verwijderen.

Schoonmaakdiensten op maat van uw behoeften

Maatwerk zit in onze genen. Bij Propr in Brugge gaan we dan ook met veel plezier elke uitdaging aan. Voor een uitzonderlijke schoonmaak of reiniging op maat denken onze experts steeds na over de meest geschikte technieken, zodat we efficiënte en effectieve reiniging, onderhoud en opkuiswerken kunnen garanderen. De brede waaier aan verschillende services maakt dat Propr in Brugge u gegarandeerd kan helpen.

Contacteer Propr schoonmaakfirma in Brugge

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en aan welke prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze experts denken samen met u na over de meest efficiënte oplossing, zodat uw woning of gebouw weer blinkt als nooit tevoren. 
Neem telefonisch contact op met onze expert op het nummer +329 396 32 50. Ook via mail beantwoorden we zo snel mogelijk al uw vragen: propr@elfas.be.