Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je als ondernemer jouw kantoor zou ontruimen. Bij een faillissement, een vrijwillige stopzetting van de zaak, bij de verhuis naar een ander pand of bij een renovatie moet de ruimte volledig worden ontruimd.

De inboedel van je kantoor ontruimen

Een kantoor ontruimen wordt vaak onderschat. Het is een klus waar heel wat tijd en moeite inkruipt. Bureaumateriaal, papieren en andere kleine spullen stapelen zich doorheen de jaren alsmaar op. En vergeet ook niet de oude documenten die je ‘voor alle zekerheid’ in de kelder of op zolder hebt gestockeerd. Vaak stuit je pas op deze overvloed aan spullen bij de ontruiming van je pand. 

En dat alles maakt van een kantoor ontruimen een lastige, langdurige job. Gelukkig bestaan er ontruimingsdiensten die deze taak met plezier van je overnemen. Propr is ervaringsdeskundige als het op ontruiming en opruiming aankomt. Wij weten hoe wij jouw kantoorruimte efficiënt onder handen moeten nemen om alles zorgvuldig en correct op te ruimen en leeg te maken.

Wij zorgen ervoor dat jij je met een gerust hart kan focussen op de verhuis van je bedrijf, de renovatiewerken of de stopzetting van je zaak.

Bent u op zoek naar een partner voor de onderhoud van gemeenschappelijke delen of voor buitenreiniging? Daarvoor kan u bij ons ook terecht.

Waarom kantoor laten ontruimen?

Je kantoor laten ontruimen, daar zijn heel wat redenen voor te bedenken. 

Heb je een verhuis van je bedrijfsruimte gepland? Leuk, maar daar komt de minder leuke ontruiming natuurlijk ook bij kijken. Alle meubels, documenten en kantoorbenodigdheden moeten namelijk van het ene naar het andere pand worden gebracht en alles moet leeggehaald worden voor de volgende eigenaar. Op die manier maak je het kantoor klaar voor verhuur of verkoop, zodat toekomstige eigenaars er hun plekje in kunnen vinden.

Wordt de kantoorruimte heringericht, of ga je voor een volledige renovatie? Ook dan moet de ruimte natuurlijk worden ontruimd. Denk bijvoorbeeld aan het hergebruik van ruimtes om efficiënter te gaan werken, een nieuwe indeling van de kantoorruimte of een update in de inrichting. 

Moet je jouw bedrijf om eender welke reden sluiten? Dan is een logische stap om de ruimte opnieuw te verhuren of verkopen. Daarbij komt ook een kantooropruiming kijken.

Wat de reden van de ontruiming ook is, bij Propr nemen wij het graag voor onze rekening. Ons professioneel team heeft de nodige ervaring om elke situatie correct aan te pakken.

Schoonmaken na ontruiming van de kantoorruimte

Alle aanwezige spullen (en overbodige rommel) hebben ondertussen heel wat stof gevangen. Dat stof en vuil komt bij een ontruiming natuurlijk allemaal naar boven. 

Wat de aanleiding van de kantooropruiming ook is, je wil dat de ruimte na de ontruiming proper achterblijft. Dat vraagt om een grondige schoonmaak, een behoorlijke klus. Naast de opruiming van je pand nemen de experts van Propr ook deze schoonmaak graag voor hun rekening. Dankzij de gedrevenheid van ons team is dit harde werk in een mum van tijd geklaard. Wij reinigen alle oppervlaktes grondig en verwijderen vuiligheid tot in de kleinste hoekjes en kantjes. 

En wat we doen met afval en spullen die weggegooid mogen worden? Die sorteren wij uiteraard in de juiste container. Met andere woorden: bij Propr kan je rekenen op een eerlijke, deskundige en efficiënte werking, zodat je bedrijfspand snel en vakkundig opgeruimd is.

Schoonmaak na ontruiming van de kantoorruimte

Wat kost een kantoor ontruimen?

Geen enkele kantoorruimte is dezelfde. Elke situatie is anders, en daarom kunnen wij geen eenduidige prijs plakken op de ontruimingswerken van een kantoor. De prijs voor het leegmaken en/of schoonmaken van jouw zakelijk pand is sterk afhankelijk van verschillende zaken. Zo houden wij onder andere rekening met de totale oppervlakte, de verschillende ruimtes, extra ruimtes zoals tuinhuizen, kelders of zolders, en de hoeveelheid spullen dat aanwezig is. 

Wil je weten hoeveel het zal kosten om jouw kantoor te laten ontruimen? Vraag dan gerust vrijblijvend en volledig gratis een offerte aan. Ons gespecialiseerd team komt bovendien graag ter plaatse om de situatie te analyseren en samen met jou de behoeften en wensen te bespreken. Op die manier komen we tot een eerlijke en betaalbare prijs.

Je kantoor laten ontruimen door Propr

Wil je jouw spullen en (vertrouwelijke) bedrijfsinformatie op een betrouwbare en vakkundige manier laten ontruimen? Dan ben je bij Propr aan het goede adres. Ons professioneel ontruimingteam staat garant voor een efficiënt en georganiseerd verloop van de werken. Hierbij kan je rekenen op een correcte werking, ook op hele korte termijn. Wij voeren afval veilig af, verplaatsen meubilair op een tactvolle manier zonder schade en archiveren de blangrijke documenten indien nodig. Een woning ontruimen in plaats van een kantoor? Dat kan ook.

Vraag een vrijblijvende offerte aan