Wilt u uw woning piekfijn in orde, zonder een vuiltje op de grond of stof in de hoeken? Dan is Propr uw ideale partner. Als gespecialiseerde schoonmaakfirma weten we als geen ander hoe we uw pand het best reinigen en schoonmaken. Zowel zakelijke gebouwen als gezinswoningen nemen wij onder handen, en ook de schoonmaak van buitenwerken, zoals werven, daken of gevels behoort tot onze expertise. Onze vakmensen zijn actief in de hele regio van Leuven.

Welke schoonmaakdiensten in Leuven biedt Propr?

Woningen ontruimen, een volledige reiniging van uw pand, de opkuis na een renovatie of verbouwing... Het is nog maar een kleine greep uit onze diensten. Propr in Leuven staat garant voor een uitstekende en professionele aflevering van de schoonmaakdiensten.

Volledige schoonmaak in de woning

Een huis volledig schoonmaken vraagt veel tijd en energie, die u misschien graag ergens anders insteekt. Bovendien vergeten we vaak de kleine hoekjes en kantjes te poetsen. Zeker na een renovatie, verbouwing of verhuis ligt een woning overvol met stof, vuil en vlekken. 
Daar ziet Propr geen problemen in. Ons schoonmaakteam is gedreven om al het vuil en stof aan te pakken, om uw pand vervolgens zo schitterend mogelijk achter te laten.

Buitenreiniging

Niet alleen binnenin uw woning moet het proper en netjes zijn. Ook de buitenkant verdient het om er stralend uit te zien. Het geeft namelijk de eerste indruk, en is natuurlijk best zo goed mogelijk. Een gevel-, muur-, dak- of raamreiniging vraagt echter een speciale aanpak. Afhankelijk van het materiaal, zijn andere producten en schoonmaakbehandelingen nodig. Gelukkig weten de experts van schoonmaakfirma Propr van aanpakken.

Maatwerk biedt de oplossing

Elke woning is anders. Daarom bieden wij bij Propr schoonmaakdiensten op maat aan. Bij ons kan u terecht met eender welke vraag. Onze vakmensen gaan met plezier op zoek naar de meest effectieve en efficiënte manier om uw schoonmaakwens te vervullen. En laten we eerlijk zijn: we hebben al voor heel wat hete vuren gestaan, dus ons team weet gegarandeerd van aanpakken.

Doe een beroep op Propr in Leuven

Zoekt u een betrouwbare en professionele (vaste) partner voor uw schoonmaakdiensten in de buurt van Leuven? Dan is Propr wat u nodig heeft. Onze ervaren vakmensen zijn niet vies van wat vuiligheid, en maken met plezier uw pand of werf schoon. 
Benieuwd wat onze schoonmaakdiensten u gaan kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zit u nog met vragen? Contacteer ons dan telefoon via +329 396 32 50. Ook via mail beantwoorden wij graag al uw vragen: propr@elfas.be.