Bent u op zoek naar een professionele schoonmaakfirma in Gent, zodat al uw ruimtes spik en span blijven? Check! De vakmensen bij Propr zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en reinigen van uw woning, appartement of professioneel pand. Kies voor de uitstekende diensten van Propr, en reken op een schitterend resultaat, elke poetsbeurt opnieuw.

Welke schoonmaakdiensten in Gent biedt Propr?

De schoonmakers van Propr zijn van alle markten thuis. Bij ons kan u terecht voor schoonmaakdiensten van kantoorreiniging tot tapijtreiniging of raamreiniging, maar uiteraard nog veel meer. Denk maar aan een eenmalige grote schoonmaak na een verbouwing of verhuis, het onderhoud van gemeenschappelijke delen in een appartement. Ook voor buitenschoonmaak kan u bij ons terecht. Het reinigen van daken, terrassen of gevels zit bijvoorbeeld ook in onze expertise.  Heeft u vragen over een bepaalde dienst? Neem dan contact op met ons Propr-team. Als professioneel schoonmaakbedrijf weten wij op elke vraag een antwoord, en voor elk probleem de geschikte oplossing. Geen schoonmaakdienst is voor ons te moeilijk.

Maatwerk biedt de oplossing

Als u zoekt naar een uitzonderlijke schoonmaakdienst, bent u bij Propr aan het juiste adres. Onze vakmensen zijn enthousiast om voor elke vraag de juiste dienst aan te bieden. Dankzij onze ervaring hebben we al voor heel wat hete vuren gestaan. Ons ervaren team weet dan ook van aanpakken, en dat telkens op de meest efficiënte manier.

Contacteer schoonmaakbedrijf Propr

U houdt het ook graag proper, he? Dat weten wij wel. Natuurlijk wilt u hiervoor een betrouwbare partner. Propr biedt het antwoord. Neem vrijblijvend contact op met ons, en wij plannen graag een afspraak in. Bij aanvang kijken we altijd naar het werk dat moet gebeuren. Dan pas stellen we een plan van aanpak op, en krijgt u de bijhorende offerte. Al onze schoonmaakdiensten en prijzen zijn dus gepersonaliseerd aan de behoeften van onze klanten. Geïnteresseerd in onze schoonmaakfirma? Onze schoonmakers staan u steeds met veel enthousiasme te woord via het nummer +329 396 32 50, of via mail: propr@elfas.be. Wij horen graag van u. En wie weet tot binnenkort!