Je inboedel opruimen, het is een hele klus. Of het nu gaat om een kantoorruimte ontruimen of een woning ontruimen, het vraagt tijd en energie om al je spullen (en overbodige rommel, want die is er ongetwijfeld ook) te ontruimen.

Gelukkig bestaan er gespecialiseerde firma’s die het opruimen van inboedels met veel plezier in handen nemen. Propr is er daar een van. Onze firma helpt je graag om je pand te ontruimen. En dat alles op een professionele manier. Je kan ook op ons rekenen voor een eenmalige grondige schoonmaak na het ontruimen van het pand.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen als ontruiming, opruiming en opkuis specialist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: +329 396 32 50, of via mail naar propr@elfas.be.

Opruimen inboedel: van kelder tot zolder

Zoek je een partner om je hele inboedel te ontruimen, bijvoorbeeld bij een verhuis? Of staat er een renovatie gepland en moet hiervoor maar een deel van de woning worden ontruimd? Wat je wensen ook zijn, onze inboedel opruimers van Propr staan voor je klaar. Onze vakmannen zijn specialist als het op ontruimen en opruimen aankomt. Onze jarenlange ervaring maakt dat we al voor hete vuren hebben gestaan.

Wij spreken ontruimen en opruimen altijd in één zin uit. Wat we daarmee bedoelen? Wanneer we jouw woning ontruimen, hoort het opruimen en kuisen er standaard bij, zodat alles spik en span wordt achtergelaten. Onze vakmensen nemen het afval mee en maken de ruimtes volledig stofvrij en schoon.

Waar gaan spullen heen na ontruiming?

en eerste belangrijk standpunt van Propr is om al het afval te sorteren zoals het hoort, in de juiste container, dus. Wanneer wij jouw inboedel ontruimen, verwerken wij het aanwezige afval zoals het hoort. 

Wanneer het gaat over een ontruiming van inboedel na een overlijden, behoort deze inboedel tot het nalatenschap. Het is dus aan de familie om te bepalen wat er met de spullen gebeurt.

Waar gaan spullen heen na ontruiming?

Wat doen onze inboedel opruimers?

Onze ontruimers helpen je bij het sorteren, verwijderen, recyclen van de inboedel. Het doel van onze diensten is natuurlijk om jouw woning volledig op te ruimen zoals jij het wil.

Je kan de hulp van onze vakmensen inschakelen voor eender welke ontruiming. Een kantoorruimte laten opruimen na een faillissement of verhuis, je appartement ontruimen om het te verhuren of de inboedel uit je woning ontruimen bij een verhuis. Maar ook voor kleine ontruimingen, zoals een ruimte leegmaken voor een renovatie of de zolder en kelder opruimen nemen wij voor onze rekening.

Inboedel opruiming van kantoren

Je kantoor opruimen kan een hele klus zijn. Materiaal en papieren stapelen zich doorheen de jaren op in kasten en kelders en vangen aardig wat stof. In zo’n geval is het gemakkelijk om met een professionele partner samen te werken. Dankzij de ervaring van Propr weten wij hoe we deze klus efficiënt moeten aanpakken.

Woningontruiming

Er zijn verschillende redenen waarom je de inboedel van een woning zou ontruimen. Denk maar aan een verhuis, renovatie of overlijden. Door samen te werken met Propr kan je er zeker van zijn dat de ontruiming van inboedel op een professionele manier gebeurt. Wij ruimen alle ruimtes netjes op en verwerken het afval in de juiste container. Ook het tuinhuis, de kelder en zolder nemen wij voor onze rekening.

Opruiming inboedel na overlijden

Een sterftegeval in je dichte familie- of vriendenkring is nooit leuk. Toch moet de woning vaak nog ontruimd worden. Roep daarom de hulp in van een professionele opruimingsdienst voor het het opruimen van de inboedel na een overlijden. Propr ruimt de hele woning op en maakt hem met alle respect voor de spullen leeg.

Wie koopt er inboedels op?

Propr staat enkel in voor de inboedels opruimen. Wil je jouw spullen laten opkopen, dan bestaan er tal van betrouwbare opkopers die alles aan een eerlijke prijs opkopen.

Wat kost een ontruiming?

Elke situatie is anders. Een inboedel opruiming zal meer of minder kosten afhankelijk van de oppervlakte en de aard van het pand. 
Vraag gerust vrijblijvend en volledig gratis een offerte aan bij onze experts. Wij komen graag even ter plaatse om samen met jou de wensen te bespreken en zo tot een gepaste, eerlijke en betrouwbare prijs te komen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan