Als schoonmaakfirma engageert Propr zich in het onderhoud, schoonmaak en ontruiming van gebouwen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven staan onze vakmannen klaar om de beste oplossingen op maat aan te bieden. Onze expertise gaat ver: van buitenreiniging tot volledige ontruimingen of grote schoonmaak, bij ons kan je voor alle schoonmaakdiensten terecht.

De schoonmaakdiensten van Propr in Roeselare

Wil je jouw woning, bedrijfspand, opslagruimte of andere plaats weer doen blinken als nooit tevoren? Dan is Propr in Roeselare de ideale partner voor jouw wensen. Onze experts zijn ervaringsdeskundigen in de sector, en weten als geen ander elke schoonmaakdienst tot een goed einde te brengen. 

Waar jij niet voor staat te springen, doen onze vakmensen met een passie. Wij gaan bovendien een stapje verder dan alleen poetsen. Bij ons kan je ook terecht voor een volledige ontruiming van je woning, een totale reiniging of een grondige opkuis na bijvoorbeeld een renovatie of verbouwing. 

Dat natuurlijk maar een greep uit al onze diensten, want voor jou gaan we nog veel verder. We noemen onszelf niet voor niets dé schoonmaakspecialist in de regio Roeselare.

Opkuis en ontruimingswerken

Ontruimingswerken kunnen verschillende redenen hebben: een verhuis, verbouwing, een vernieuwing van de kantoorruimte... Bij Propr helpen we je graag bij het leegmaken en opruimen van je zakelijk pand of particuliere woning.  Een hele ontruiming vraagt veel tijd en energie. Alle hulp hierbij is dus zeer welkom. Propr gaat hierbij grondig te werk. Ons gespecialiseerd team gaat grondig aan de slag, van zolder tot kelder. Wij ruimen jouw woning of bedrijfspand volledig op, voeren het afval weg zoals het hoort en maken de ruimtes volledig leeg.  Stond je de afgelopen maanden geregeld op de bouwwerf van je nieuwe of gerenoveerde woning, en is hij nu klaar voor oplevering? Dan wil je niets liever dan dat deze werf volledig opgeruimd wordt. Propr staat hierbij in voor het verwijderen van alle afval, en alles op en top schoon achter te laten.

Grondige, eenmalige schoonmaak

Onderschat het maar niet: een volledige, grondige schoonmaak vraagt meer tijd dan je zou verwachten. Zeker na een hele verbouwing of verhuis zit je niet te wachten op de schoonmaakwerken die erbij komen kijken. Gelukkig staat Propr je hier met plezier in bij. Na een verbouwingsproject of verhuis maken wij voor jou alle hoekjes en kantjes stofvrij, en verwijderen we vieze vlekken tot op de kleinste, verborgen plaatsen.

Wanneer je op het punt staat je woning te verkopen of verhuren, zorg je er best voor dat alle kamers er piekfijn uitzien. Ook hier kan je ons team van experts voor inschakelen.

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor kleinere projecten.

Buitenreiniging

Naast alle binnenreiniging, is er bij Propr ook een gespecialiseerd team aanwezig voor de reiniging van buitenplaatsen. Denk hierbij aan daken, gevels, terrassen of opritten. Met het oog op duurzame en kwalitatieve oplossingen, leveren onze vakmensen steeds deskundig werk, zodat jouw buitenoppervlakken er weer als nieuw uitzien. 

Zo kan je bij Propr in Roeselare terecht voor een grondige reiniging van je dak. Zowel dakreiniging, het verwijderen van vuil als het ontmossen van daken vallen binnen onze expertise. Wat voor type dak je ook op je woning hebt liggen, onze specialisten weten er raad mee. Van rieten of leien daken, dakpannen, hellende of platte daken, geen uitdaging is te groot voor Propr. 

Hebben jouw gevels hun charmes de laatste jaren wat verloren? Dan kan Propr ze opnieuw doen blinken. Met ons softwash systeem verwijderen we hardnekkige en milde vervuiling en een handomdraai. Zo maken mos, algen en ander vuil geen schijn van kans. Daarnaast gebruiken we uitsluitend een unieke reinigingsmethode op lage druk, zodat we de gevel niet beschadigen. Ook kan je door ons je gevel opnieuw laten stralen. Met een innovatieve technologie met actieve bestanddelen in het reinigingsmiddel ziet de gevel er weer als nieuw uit. 

Tot slot staan wij graag in voor de reiniging van terrassen en opritten. Ook hier gebruiken we ons softwash systeem, zodat alles grondig tot diep in de kern wordt gereinigd.

Schoonmaakdiensten op maat

Naast bovenstaande vaste diensten, kan je bij Propr in Roeselare ook terecht voor schoonmaakdiensten op maat. Heb je specifieke wensen of noden als het op schoonmaak of opruiming aankomt? Geen uitdaging is te moeilijk voor Propr. 
De ervaring leert dat geen enkele schoonmaakdienst dezelfde is. Wij hebben dus al voor hete vuren gestaan, maar niets wat ons team van experts niet kon oplossen. Samen met jou bekijken we de huidige situatie en bespreken we de nodige werken.

Contacteer Propr schoonmaakfirma in Roeselare

Wil je weten hoeveel een volledige reiniging door Propr Roeselare je gaat kosten? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan. 
Andere vragen en opmerkingen beantwoorden we graag telefonisch op het nummer +329 396 32 50. Ook via mail kan je ons altijd bereiken: propr@elfas.be.