Ruimtes grondig schoonmaken, een pand ontruimen of een bouwwerf netjes achterlaten. Het zijn allemaal taakjes waar je waarschijnlijk niet om staat te springen. De experts van Propr wel.

De schoonmaakdiensten van Propr in Oudenaarde

Wil je jouw ruimtes weer opgeruimd als nooit tevoren? Dan ben je bij Propr in Oudenaarde aan het juiste adres. Onze vakmensen zijn ervaren binnen de sector en werken met een passie aan jouw project. Voor elke klus gebruiken ze het gepaste materiaal en de meest efficiënte methode. Zo leveren zij steeds vakkundig en nauwkeurig werk. 

Van volledige ontruimingen, tot totale reiniging of volledige schoonmaak, onze schoonmakers weten van aanpakken. Dat is natuurlijk maar een greep uit onze diensten, want zelfs voor projecten op maat staan wij voor je klaar. We mogen onszelf natuurlijk niet voor niets dé schoonmaakspecialist noemen in de regio Roeselare. 

Opkuis en ontruimingswerken

Een huis, appartement of bedrijfspand ontruimen en volledig opkuisen is een hele klus. Weet je niet waar te beginnen? Dan staan onze experts van Propr in Oudenaarde voor je klaar om jouw opkuiswerken in handen te nemen. 

Het is geen schande om de hulp van een firma in te roepen voor je opruimwerken. Integendeel. Het is zelfs verstandig om zo’n grote werken door vakmensen te laten uitvoeren. Bij Propr werken we steeds nauwgezet bij het ontruimen van een woning of bouwwerf. Zo voeren we het afval snel en efficiënt weg en verwerken het vervolgens in de juiste container.

Grondige, eenmalige schoonmaak

Alles tot in de hoekjes en kantjes schoonmaken; het wordt vaak onderschat, maar het is een zware klus waar zelfs wat technische kennis voor vereist is. Welke producten gebruik je best op welke materialen? Wat is de meest efficiënte manier om alles vlot en grondig te kuisen? Gelukkig weten onze experts van Propr het antwoord op al deze vragen. 

Bovendien sta je niet te springen om na een verbouwing of verhuis alles nog te gaan kuisen. Propr maakt voor jou alle hoekjes en kantjes stofvrij, en verwijdert de vieze vlekken tot op de meest verborgen plaatsen.

Buitenreiniging

Niet alleen binnenshuis zijn we ervaren, ook de reiniging buiten de woning nemen wij graag voor onze rekening. Denk hier bijvoorbeeld aan het verwijderen van groene aanslag op een terras of wand, mos op het dak of in de dakgoot... 

Met het oog op duurzaamheid, werken wij bij Propr in Oudenaarde steeds met het softwash systeem. Deze unieke reinigingsmethode werkt uitsluitend op lage druk, zodat het oppervlak niet beschadigd wordt. Hiermee maken we jouw gevels, terras of oprit weer stralend.

Schoonmaakdiensten op maat

Geen enkele schoonmaakdienst is dezelfde. Daarom zijn wij op alles voorbereid. Ons team heeft al voor hete vuren gestaan, maar geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. 

Daarom bieden we, naast bovenstaande diensten, ook specifieke diensten op maat aan. Neem contact op met onze experts, en samen kijken we dan naar jouw situatie en de meest efficiënte manier om hem aan te pakken. Wij houden van een uitdaging, en nemen die van jou dus ook met plezier aan.

Contacteer Propr schoonmaakfirma in Oudenaarde

Wil je weten hoeveel een volledige reiniging door Propr Oudenaarde je gaat kosten? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan.

Andere vragen en opmerkingen beantwoorden we graag telefonisch op het nummer +329 396 32 50. Ook via mail kan je ons altijd bereiken: propr@elfas.be.