Houdt u het graag proper in uw woning of (bedrijfs)pand? Dat snappen wij heel goed. Dat u er de tijd of zin niet altijd voor vindt, dat begrijpen we eveneens. Daarom helpt Propr je graag bij de schoonmaak en opkuis van uw ruimtes. Dankzij hun jarenlang ervaring en de expertise leveren onze schoonmakers steeds professionele diensten op maat van uw gebouw en behoeftes.

U kan Propr contacteren voor zowat alle schoonmaakdiensten: van een grondige schoonmaak of opkuiswerken tot buitenreiniging. Onze professionals zijn actief in en rond Kortrijk. Bel ons op, en wij maken uw woning opnieuw spik en span.

Voor elke klus gebruiken ons experts de geschikte materialen en producten. Ze weten als geen ander hoe ze uw woning of pand moeten behandelen, en hebben de nodige kennis om u verder te helpen.

Propr in Kortrijk voor uw opruimingswerken

Moet uw woning, appartement of bedrijf ontruimd worden? Dan is Propr de ideale partner. Onze ervaren schoonmakers weten van opruimen, en dat in de brede betekenis van het woord. Denk bijvoorbeeld aan het opruimen van uw woning wanneer u verhuist, of wanneer een geliefde overlijdt en het huis op een respectvolle en degelijke manier moet worden opgeruimd. Bij Propr kan u rekenen op een professionele en snelle afhandeling. 

Eenmalige grondige schoonmaak

Soms is een grondige eenmalige schoonmaak van uw woning of gebouw nodig. Denk bijvoorbeeld aan een verkoop of verhuur, waarbij een propere indruk van groot belang is. Of misschien houdt uw bedrijf een opendeurdag of expositie? Een schone ruimte is dan een must. Wilt u dat de schoonmaak grondig en nauwkeurig gebeurt? Met onze experts van Propr is die klus in een mum van tijd geklaard. Zelfs het meest hardnekkige vuil kunnen wij doen verdwijnen. 

Ook wanneer u net een verbouwing of renovatie achter de rug hebt, is een grondige schoonmaak nodig. Dat u daar, na alle drukte van de bouw, geen zin meer in hebt, is begrijpelijk. Propr staat u met plezier bij om uw woning piekfijn in orde te brengen, zodat u gewoon kan genieten van uw nieuwe woning.

Onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes

Bent u eigenaar van een appartementsgebouw, en zoekt u een schoonmaakfirma die zich focust op de gemeenschappelijke delen? Ook dan is Propr uw go-to partner. Ons team is gespecialiseerd in het schoonmaken van alle gedeelde ruimtes, zoals de lift, gangen of garages. U kan rekenen op een periodiek onderhoud.

Buitenreiniging

Terrassen, gevels, ramen of muren reinigen vereist enige vakkennis. Niet elk product is geschikt, en lang niet elk materiaal zal hardnekkig vuil van buiten kunnen verwijderen. Gelukkig weet het team van Propr wat werkt. Als professioneel schoonmaakbedrijf specialiseren wij ons namelijk eveneens in buitenreiniging. Bij Propr kan u rekenen op duurzame oplossingen die een schitterend resultaat opleveren. Wij gebruiken steeds het Softwash systeem; een uniek systeem dat hardnekkig vuil, groene aanslag of mos gemakkelijk verwijdert.

Maatwerk biedt de oplossing

Zijn bovenstaande schoonmaakdiensten niet helemaal wat u nodig heeft? Geen probleem, want bij Propr houden we van een uitdaging. Onze professionals worden graag uitgedaagd om uw woning of ruimte helemaal proper en opgeruimd te krijgen, exact hoe u het in gedachten heeft. Wij hebben al voor hete vuren gestaan, dus uw vraag lukt ons gegarandeerd ook.

Contacteer Propr

Zoekt u een professionele en betrouwbare partner voor uw schoonmaak en opruimwerken? Dan is Propr de firma die u kan helpen. Onze op maat gemaakte schoonmaakdiensten garanderen dat uw woning of bedrijf opnieuw zal stralen. 
Benieuwd wat onze diensten u zullen kosten, of zit u met vragen over onze schoonmaaktechnieken en mogelijkheden? Contacteer ons telefonisch op het nummer +329 396 32 50. Ook via mail kan u ons altijd bereiken: propr@elfas.be.