Bent u nog op zoek naar het juiste schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van de gemeenschappelijke delen van uw appartementsgebouwen? Dan bent u bij Propr aan het juiste adres.

Wij zorgen voor de schoonmaak van alle gemeenschappelijke delen in appartementen. Kies voor een betrouwbare partner voor het periodiek onderhoud van uw gebouw

Wat je kan verwachten van onze schoonmaakdiensten voor gemeenschappelijke delen

De schoonmaak en het onderhoud van een gebouw is een belangrijke taak. Vaak zal de beslissing gemaakt worden door een syndicus, of door de mede eigenaars en bewoners samen.

Zij beslissen dan om een externe partij aan te stellen voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen. Dit gebeurt dankzij de vereniging van mede eigenaars op een algemene vergadering of door de aangestelde syndicus.

Propr is actief in de wijde regio rond Gent. U kan op ons rekenen voor verschillende taken zoals de schoonmaak en het onderhoud van elk gemeenschappelijk deel.

Bent u eigenaar van verschillende gebouwen, dan kan u ons ook daarvoor inzetten. Wij hebben ervaring met het reinigen en de schoonmaak van appartementsgebouwen en zakelijke gebouwen.

Wenst u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan zeker contact op met onze klantendienst. Wij helpen u met veel plezier verder.

Welke ruimtes vallen onder gemeenschappelijke delen?

Afhankelijk van het gebouw, de bewoners en de mede eigenaars kan het reglement verschillen. Daarom is het goed om als gemeenschap duidelijke afspraken te maken met uw schoonmaak-partner of syndicus.
Vaak valt onder de gemeenschappelijke delen van appartementen het volgende:

  • De inkomhal, trappenhal, hal en inkom deuren
  • gemeenschappelijke liften
  • de stookruimte
  • kelder en fietsenstalling
  • schoonmaak van de gemeenschappelijke ramen, vloeren en plafonds
  • Onderhoud en schoonmaak van trappen en glazen balustrades
  •  ...

Zoals u kan zien zijn er heel wat ruimtes die vallen onder gemeenschappelijke delen. Wij bespreken samen met u en de mede eigenaar(s) wat ons precies te doen staat.

Voor de schoonmaak van alle gemene delen kies je voor Propr!

Hebt u nog geen schoonmaak partner aangewezen en bent u nog op zoek? Kies dan voor de expertise van Propr om uw (mede) eigendom professioneel te onderhouden. Vraag hier eenvoudig uw offerte aan of stel uw vraag aan een van ons medewerkers. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Veelgestelde vragen

De gemeenschappelijke delen van appartementen zijn vaak dezelfde ruimtes. Hieronder kan u de inkomhal en deur, trappenhuis en trappen, lift, parking, gemeenschappelijke berging, stookruimte en dergelijke rekenen. 

Propr is actief in de wijde regio Gent. Hier kan u beroep doen op een waaier aan verschillende schoonmaakdiensten, waaronder de reiniging en het onderhoud van gemene delen.

De definitie van gemeenschappelijke delen of 'gemene delen' zijn de delen en ruimtes in een mede eigendom die voorbestemd zijn om gebruikt te worden door verschillende of alle mede eigenaars. Hieronder vallen hallen, trappen, liften, parkings en dergelijke.