U bent op zoek naar een schoonmaakfirma voor een uniek werk of project op maat? Dan heeft Propr de oplossing voor u. Naast een aantal vaste diensten hebben we ook de mogelijkheid om projecten op maat aan te vragen.

Ongeacht welke klus u voorhanden heeft, ons professioneel schoonmaak team staat klaar om u te helpen. Projecten groot en klein, u kan steeds terecht bij de experts van Propr.

Voor elk project een gepaste aanpak

Wanneer u zoekt naar een firma voor een uitzonderlijke schoonmaak of een reiniging op maat, dan heeft u graag wat zekerheid. Dankzij onze vele ervaring met zowel zakelijke als particuliere klanten, hebben we reeds voor heel wat hete vuren gestaan.

Een ervaren team weet dan ook hoe u het efficiëntst de job kan uitvoeren. Zowel schoonmaak en onderhoudswerken binnen en buiten behoren tot onze specialiteiten.

Bij aanvang kijken we altijd eerst naar het werk dat moet gebeuren. Vanaf hier gaan we aan de slag met het vormen van een plan en een offerte. De dag dat onze vakmannen aankomen weten ze precies wat hen te doen staat. Zij klaren de klus snel en efficiënt voor u.

Diensten op maat voor uw onderhoud en schoonmaak

Bij Propr hebben we een brede waaier aan verschillende services waarmee we u kunnen van dienst zijn. De diensten die u kan verwachten van ons vindt u uitgebreid terug op onze website. Hier heeft u alvast een overzicht:

Opkuiswerken, ontruimingen en schoonmaak

Een huis, appartement of professioneel pand laten ontruimen is een groot werk. Kies voor deze job voor een betrouwbare partij om u te helpen. We zijn ook steeds in te schakelen na overlijdens of bij een verhuis. Onze firma helpt u graag met heel uw zakelijk pand of huis leegmaken en opruimen.

Bekijk meer

Eenmalige grondige schoonmaak

Een grondige schoonmaak is een werk dat u niet mag onderschatten. Wanneer grote werken zoals een verhuis, verbouwing of renovatie zijn afgerond, wilt u graag dat alles schoon en stofvrij gemaakt wordt.

Hier komt het schoonmaakteam van Propr aan de beurt. Dankzij ons gedreven team is dit harde werk geklaard in een mum van tijd. Wij specialiseren ons vooral in het schoonmaken van bouwwerven en panden na verbouwingen en renovaties. Maar ook kleinere projecten zijn geen uitzondering.

Bekijk meer

Onderhoud gemeenschappelijke delen appartement

Bent u nog op zoek naar het juiste schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van de gemeenschappelijke delen van uw appartementsgebouwen? Dan bent u ook hiervoor bij Propr aan het juiste adres.

Wij zorgen voor de schoonmaak van alle gemeenschappelijke delen in appartementen, kantoorgebouwen en andere panden. Kies voor een betrouwbare partner voor het periodiek onderhoud van uw gebouw.

Bekijk meer

Buiten reiniging van daken, terrassen, gevels en opritten

We hebben ook een team dat zich specialiseert in buiten reinigingen. U kan bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een duurzame en kwalitatieve oplossing voor uw dak, gevel, terras, oprit en alle andere oppervlaktes buiten.

Wanneer u last heeft van groene aanslag of mos is het tijd voor een goede reiniging. Maar ook het ontmossen van daken, gevels en terrassen is een klus die we snel klaren. Dit allemaal met een Softwash zodat we zeker de behandelde oppervlaktes niet beschadigen.

Bekijk meer

Zakelijk of particulier? Wij hebben wat voor u

Ongeacht als u een zakelijke of een privé instantie bent, u bent welkom bij Propr. Wij geloven steevast in een passende oplossing voor elke partij. Dit op een betaalbare en efficiënte manier.

Heeft u nog een vraag of wenst u graag wat extra informatie, aarzel dan niet langer en laat u helpen daar een van onze vakmannen. Wij helpen u met veel plezier op wel naar een propere toekomst!

Neem contact op met een schoonmaak expert

Heeft u een project dat een unieke aanpak nodig heeft en weet u er geen raad mee, vraag het dan aan een expert. Wij staan u bij in het maken van een juiste keuze en helpen u verder met een oplossing op maat. Neem vandaag nog contact op en ontvang een offerte voor uw onderneming.

Veelgestelde vragen

Propr is een firma dat zich specialiseert in het onderhouden en schoonmaken van verschillende panden. Zowel schoonmaak binnen als buiten behoort tot onze specialisatie. Wij beschikken over de nodige professionele toestellen en apparaten die zorgen voor een Propre en afgewerkte woning of bedrijfspand. Wij bieden diensten aan voor zowel zakelijke partners als particulieren.

Een project op maat vraag ook om een offerte op maat. Zonder te weten wat er precies moet gebeuren, welke apparatuur we nodig hebben en hoeveel mankracht nodig is kunnen we geen correcte prijzen geven. Bij het opmaken van onze offertes kijken we steeds om u de beste prijzen aan te bieden voor een professionele afhandeling van uw opkuis, schoonmaak of ontruiming.